Budak Gila 2




Hahahahahhaa sebelum nak cerita pasal dia pun aku dah gelak hahahahahahaha


Dia ni one of my bestfriend jugak selain budak gila 1 tu. Dia ni sgt good listener. Sama mcm Eme. Tp dia kelakar and cute

Selalu dengar masalah aku. Selalu contact aku. Selalu tanya aku ok tak. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

entah aku selesa kawan dgn dorang. Eya suma buat hal dia sendiri. Tak suka cari pasal dgn org lain. Sgt diam dan sangat kelakar. Even kadang kalau keluar jarang kuar duit hahahahahahahahahaha


Please baby, jangan tinggalkan aku mcm org lain? Aku sayang gila kat kau dgn Eme, walaupun perangai kau mcm cetan hahahahaha

No comments: