Wake Up!



Time nak post je. Mesti break time. hahahahaha. So today aku nak cerita pasal aku. 


Aku is Nisha. Hahahaha no bukan cerita pasal aku. Tapi cerita pasal hidup aku lately ni. Sedih bangun jatuh aku lepas kau tinggalkan aku sorang2. 

Kau tak rasa. Sebab kau yang tinggalkan aku. Itu kau kena tahu. Aku yang sorang sorang macam orang gila. Asyik fikir besar sangat ke salah aku. Nangis tiap malam. Mandi nangis. Bawak motor nangis. Dengar lagu nangis. Kau tahu? Takkk. Yang kau tahu, aku lah punca semua ni. Aku lah punca kita gaduh, aku lah punca kau buat keputusan macam ni. 


Sedangkan kau tak pernah tahu, aku jadi mcam ni semua sebab kan kau. Sebab aku sayang kau, sebab kau hidup dengan aku lama. Dan dengan sekelip mata kau blahh. 


Dan bila aku dah kutip semangat aku yang kau pijak pijak. Bukan senang aku nak bangun. Bukan senang. Tapi dengan senangnya kau kata aku macam macam. Sedangkan aku buat semua tu sebabkan utk kebahagian kau. Tapi tolong jangan kata benda yang kau sendiri taktahu apa yang aku tengah lalui. 

Jap aku nak makan. Makanan dah sampai . Peace yoo

No comments: