Dunia dan manusia



Tak ada motif letak gambar tu. Hahahahhaa sebenarnya aku baru lepas jatuh motor. Takde lah teruk mana. Alhamdulillah still boleh bernafas. Terima kasih Allah..

So today aku nak bebel pasal dunia. Kenapa kat dunia ni Allah ada kan pelbagai jenis manusia? Ada org kata, untuk uji kita dan utk menguatkan kita. Betul tu. 


Tapi kenapa manusia ada yang jenis, bila org dah move on, kau datang balik? Kenapa?????? Hahahahaha itu aku lah tu. Hancur aku punya move on tau. 


Umum tahu, haaa. Karangan kau. Aku ni xsenang dan xsusah nak move on. Tapi bila aku dah move on. Aku boleh terima semua kau datang balik dengan kata kata yg menyakitkan hati aku. Kata kata yg aku tak buat. Kenapa doh? Apa salah aku kat kau? 


Aku tengah tulis ni.. Kau call dah kenapa?? Hilang semua ayat2 aku. Ok chaw hahaha


No comments: