PENGALAMAN

Assalamualaikum




Aku tengah break nii. Fullday. Penat.  Dan dan public holiday. Hahahahaha. How about my life? Is it getting better day by day or what? Answer isss....


Life is so hard, so adventure.  Semuanya terletak pada diri aku, sama ada aku nak take it positive or negative. My life is changed. Everything is changed. And itu membuatkan aku fikir. Betapa susah nya membesar dan kutip pengalaman.


Some people asking me to be matured. But how? I can't. Bcs everyone know that, matured is not about ages. Its about experiences that you through. Sometimes aku benci hidup aku.


Aku pernah baca, ' I hate my life, but Allah tak pernah suruh suka hidup. Tapi Allah suruh suka dia. Dan kau akan suka hidup!'. Faham tak maksud aku? Tapi ayat dia camtu lahh.


How to survives you day when everything you do is together and not do it alone?


Amik masa untuk aku kutip balik semangat aku, amik masa untuk aku kuatkan diri aku, amik masa untuk aku terima semua ni, amik masa untuk aku biasakan semua ni. Amik masa untuk aku.


Tapi bila sekali je aku dah bangun. Kau takkan tengok aku yang penuh dengan duka dan sedih ni. Kau akan tengok Anis. Dan masa tu kau kan tercari dan rindu the old me. Trust me. 

No comments: