Akhirnya

🌴🌴 #nofilter #sky

Assalamualaikum..
Tak jawab dosa, jawab sila bagi nombor hp.. kihkihkih

Akhirnya aku kembali untuk mengupdate blog yg setelah berapa tahun tak mengupdate. Hehehe
Sedih bukan? Dan aku yakin susah nak ada orang baca sebab blog gua da lapok wehhh. Pinjam bahu.

Dan the story yang aku nak cerita senanye, aku dah habis belajar. Diploma Security Management. Kau tahu, betapa sedihnya nak meninggal Kolej yang macam bukan kolej tuhh. Engko faham tak? Hahaha. Diam diam

Aku malas nak ingat benda yang lepas dan nak kenangan tu muncul balik. Memang takkk. Sebab pedih kot nak telan. Yela aku belajar 2 tahun setengah kot. Dan macam macam ragam aku jumpa aku tengok. Paling penting berat badan aku naik dengan jayanya. Puihh.

Aku pun tak tahu nak update ape ni sebenarnya, sebab aku just nak tengok blog aku cane if aku post entry. Kahkahkah

Sekiann

No comments: